Så var min helg

Fredagsmys med idol och dottern fredag kväll. Hur jäkla bra sjunger den där Erik egentligen? Jämfört med honom låter jag som en skrämd kattunge när jag sjunger. Livet är bra orättvist. Annars gillar jag charmtrollet Tove bäst.

På lördagen körde jag ett pass i gymmet (kolla eremo, två m!), därefter drog jag till Örebro och tillbringade lite tid med Ljusblå, Bus och Bråk. Huset var svinkallt efter som Ljusblå hade alla fönster och dörrar öpnna. Ja, man måste vädra en del när man värmer mjölk och tror att man ska hinna hänga upp tvätten under tiden.
- Hur ofta bränner er mamma vid mjölken, frågade jag Bråk.
- Minst två gånger i veckan, blev svaret.
Den här gången var det riktigt illa bränt. Den där tjejen kommer elda upp hela huset en vacker dag.
Jag lagade cykelpunkteringar som inte behövde lagas utan bara pumpas. Vi gick på bio och såg Disney/Pixar-filmen "Upp". Ljusblå är en av få jag känner som kan gråta till animerade filmer, men det är lite gulligt tycker jag.

Söndag
Åkte hemåt och hämtade upp Skrotan, sedan drog vi till mina föräldrar i Mantorp.

Ungefär så var min helg.

Är inte dagboksinlägg lite tråkiga?

Kommentarer
Postat av: Grannfrun

Gäsp=)

2009-10-26 @ 16:10:32
URL: http://www.dramigbaklaenges.blogspot.com
Postat av: Magnus

Jo.

2009-10-26 @ 17:06:40
URL: http://papamac.blogg.se/
Postat av: Maria

Hej!



Blir lite rädd när jag läser om den brända mjölken och hur ofta det inträffar, det är inte långt till en nerbrunnen villa!!!



Har ett tips som du GÄRNA får förmedla till din flickvän, från mig som jobbar på en brandkår och dessutom älskar att laga mat och är van i köket. Använd micro! Har hon ingen micro är mitt tips nr två att sätta plattan på väldigt låg värme och låta mjölken bli varm långsamt. Det smakar dessutom supermkt bättre när den värms sakta än när den hettas upp snabbt! Sannolikheten att hon inte bränner den ökar drastiskt om hon inte har plattan på fullt spett så att säga!



Vill dock påpeka med tanke på min yrkeskarriär att hon borde överhuvudtaget inte värma mjölk på spisen eftersom hon riskerar och sätta eld på hela huset då hon glömmer den, utan det är skärpning som gäller! Ett annat tips är att använda en äggklocka och sätta på 5 minuter hela tiden, ett sätt att inte glömma det!



Hoppas hon har brandvarnare!



Roligt att läsa din blogg, ha en trevlig kväll!

/Maria

2009-10-26 @ 17:44:14
Postat av: Lennart

Enda gångerna jag värmer mjölk är då jag bakar. Då jag har smält margarinet häller jag i mjölken så stänger jag av plattan och använder eftervärmen. Så har jag klarat mig från missöden.

2009-10-26 @ 18:12:42
URL: http://autobahnfahrer.blogg.se/
Postat av: Mia

Jag gråter också till animerat, utan krus! Animerat eller oanimerat, det är ju fortfarande känslor iblandade och det är ju inte som att ritade karaktärer är mer riktiga än skådespelade karaktärer.

2009-10-26 @ 21:03:50
URL: http://memyselfmycats.blogg.se/
Postat av: Mia

Jag gråter också till animerat, utan krus! Animerat eller oanimerat, det är ju fortfarande känslor iblandade och det är ju inte som att skådespelade karaktärer är mer riktiga än ritade karaktärer.

2009-10-26 @ 21:04:20
URL: http://memyselfmycats.blogg.se/
Postat av: Mia

Inlägg nr 2 är det korrekta...

2009-10-26 @ 21:04:41
URL: http://memyselfmycats.blogg.se/
Postat av: eremo

mmmmm HÄRLIGT!

2009-10-27 @ 10:13:54
URL: http://eremo.blogg.se/
Postat av: Dagens Eko

Min mormor sa alltid "vatten kokar vid 100 grader och mjölk när man vänder ryggen till"

2009-10-29 @ 12:48:15
URL: http://dagensekosblogg.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0