Doc's matlagningsskola: Revbensspjäll.

Jag fortsätter fota min mat här. Revbenspjäll är gott och så himla lätt.


1) Klipp i sär spjällen med en sax och lägg dem i en form. Akta fingrarna.


2) När ugnen är uppvärmd till 225 grader, sätt in formen.


3) Ta en snygg bild på dig själv


4) När spjällen fått lite färg, häll på honung och kryddor.


5) Ta en sexig bild till. Yeah! Högt hårfäste is da shit.


6) Klart! Gottigott eller mumma som Princess Elle hade sagt.


Ja... mumma


Kommentarer
Postat av: Mia

Okej vänta nu, varför har du på kryddorna efter att köttet fått färg? Tar inte det bort hela meningen med att köttet ska suga åt sig lite smak?

2009-11-05 @ 23:25:33
URL: http://memyselfmycats.blogg.se/
Postat av: Doc

Mia: Alltså, man kan ju göra så också. Men det är ju inte rätt.

2009-11-06 @ 00:02:06
Postat av: Lennart

Ser smaskigt ut, kan du langa hit en portion vore det hyggligt.

2009-11-06 @ 07:19:41
URL: http://autobahnfahrer.blogg.se/
Postat av: Epsilon

Ser gott ut, men kort på dig när du satt i dig alla spjäll saknas ju.

2009-11-06 @ 08:38:17
Postat av: Piratfarsan

MmmmmMaaaaaat!!! Kan man hyra in dig som kock, säg, hmmm. 7 dagar i veckan?

2009-11-06 @ 09:00:59
URL: http://www.piratfarsan.blogspot.com/
Postat av: Huskatt

Yepp, snygga bilder är av vikt när man lagar mat! asg

2009-11-06 @ 10:42:14
URL: http://http://huskatt.blogspot.com/
Postat av: Mia

Det är klart det är rätt att göra som jag gör!

2009-11-06 @ 15:13:03
URL: http://memyselfmycats.blogg.se/
Postat av: Doc

Mia: Ja, det är klart att det är.

Jag brukar nog göra som du gör, men ibland glömmer jag mig. Med Glaze som jag använder ibland är det rentav bästa att ta på mot slutet.

2009-11-06 @ 15:22:37
Postat av: Mia

Oh Glaze, så avancerad är inte jag, rör alltid ihop en egen marinad, gärna med mängder av honung :p

2009-11-06 @ 15:25:57
URL: http://memyselfmycats.blogg.se/
Postat av: Pannis

HAHA! Va skön du är... du, och ett par revbensspjäll..bara sådär... LOVELY!! =D

2009-11-10 @ 15:00:43
URL: http://annapannis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0