Doc's matlagningsskola: Revbensspjäll.
Jag fortsätter fota min mat här. Revbenspjäll är gott och så himla lätt.
1) Klipp i sär spjällen med en sax och lägg dem i en form. Akta fingrarna.
2) När ugnen är uppvärmd till 225 grader, sätt in formen.
3) Ta en snygg bild på dig själv
4) När spjällen fått lite färg, häll på honung och kryddor.
5) Ta en sexig bild till. Yeah! Högt hårfäste is da shit.
6) Klart! Gottigott eller mumma som Princess Elle hade sagt.
Ja... mumma
Okej vänta nu, varför har du på kryddorna efter att köttet fått färg? Tar inte det bort hela meningen med att köttet ska suga åt sig lite smak?
Mia: Alltså, man kan ju göra så också. Men det är ju inte rätt.
Ser smaskigt ut, kan du langa hit en portion vore det hyggligt.
Ser gott ut, men kort på dig när du satt i dig alla spjäll saknas ju.
MmmmmMaaaaaat!!! Kan man hyra in dig som kock, säg, hmmm. 7 dagar i veckan?
Yepp, snygga bilder är av vikt när man lagar mat! asg
Det är klart det är rätt att göra som jag gör!
Mia: Ja, det är klart att det är.
Jag brukar nog göra som du gör, men ibland glömmer jag mig. Med Glaze som jag använder ibland är det rentav bästa att ta på mot slutet.
Oh Glaze, så avancerad är inte jag, rör alltid ihop en egen marinad, gärna med mängder av honung :p
HAHA! Va skön du är... du, och ett par revbensspjäll..bara sådär... LOVELY!! =D